Ny blogg !!

Ny blogg nu, http://marrrees.blogspot.com/ !! ♥

Ny ?

Funderar på ny blogg.. ?

Hemma

Nu kom jag hem från Avalon, har även hunnit äta ! (ointressant :P) Men efter skolan drog jag till henne och jag skulle hjälpa henne packa för att hon ska flytta! Haha jag fick ta ut alla hennes kläder och lägga dom i kartonger, medans hon satt på datan och diktaterade jag och nej till vilka kläder hon ville ha !! Men fick en hel påse hem med kläder !!! =D Sen fotade vi lite och så.



Love -.-' ♥

Mitt liv är räddat!!

Nu blir det mer bilder på bloggen för att Tova visa mig att man kan stoppa in minneskortet i datan, altså behöver man inte en sladd!! Är jag den ända som inte visste det, haha annars är jag väldigt seg!! =P Med sladd var det jävligt jobbigt.

Men idag hände inget specielt vanlig skoladag. Haha min lärare sa, " You guys where great down there "  haha jag var typ den ända som missförstog det!!

Nu ska jag försätta äta upp mina flingor, och ska försöka komma på något vettigt resten av dagen! 
 



Såhär säxig ser man ut när man äter flingor i min värld !! XD


RnB!!

Nu ska jag berätta en jävligt cool grej för alla dumma jävlar som mig i världen! Idag lärde jag mig faktist något nytt !! Det är så att jag fick reda på att 'n' i RnB står för 'and'. Haha jag har trott hela mitt liv att det har varit nån random bokstav ! :P  ' Rhythm and blue ' står det faktist för!
 



Petter - Längesen


Rock n Roll'

Det är skjukt, det är andra dagen i skolan och det käns redan som det har gått månader ! Men nu ska jag vara positiv! Även om så mycket skit har hänt redan det här året :/ Men man ska tänka på dom bra dagarna som ska komma ? =) Så på matte lektionen var det väll roligt, garva typ hela lektionen så det var väll inte så hemskt ! Resten blev väll också bra.

Bjuder på en bild ja tog igår natt .. mobba mig inte!
             


Yes


I miss you

Come back, i miss you


Sommar.

Sommaren. Det finns inga ord. Varje dag är en ny, varje dag är full av överaskningar. Det finns inga bekymmer.
Jag lägntar att gå en solig dag på stockholms gator. Komma på nått nytt skit att göra med kompisarna. Att bara snacka och dricka cola och göra ingenting. Att lega på stranden och stekas tills man blir svart.
Jag lägntar till den här sommaren, att ha kul med kompisar..











Laserdome!

Nu har jag kommit hem och kollat på tv och lite annat skit. :P Idag så drog jag till stan och träffade Tova, Melissa, Tim och Daniel. Vi gick och spela laserdome, vilket var min första gång.. Ni kan ana hur jag sög.. Det var typ små ungar som vi körde mot och dom var läskiga. :P Haha jag kom sist på vårt lag .. :$

Men vi gick till cafe 60 och typ fika där. Jag beställde en is-chai :
-Jag : har ni is-chai?
-Gubben : Ja
-Jag : Asså IS CHAI LATTE?

Sen fik man den och Tova drack typ upp halva, sen smaka jag och den var helt jummen och smakade bara mjölk! Så vi sa till servitrisen och han ba, och du märker inte föran du dricker upp halva, haha. Sen tjafsade vi lite, och han säger t.o.m att han la is i. -.- Men man fick en ny ilf :D

Sen så körde vi igen laserdome, med några killar som var dumma för att dom ägde. En kille sjöt mig utan att ens titta !!




Saw 2

Idag så drog jag till Globen med min syrra. Sen så kom Tova, Tim och Daniel till min mormor och vi kollade på Saw 2 (Tack och lov vågar jag gå till toan ensam efter 2an och inte 1an ... hehe:$) Sen så chillade vi och tog lite bilder :P Det går inte att ladda upp bilder på min mormors data, så dom får ni se senare -.-
Nu ska jag spela tennis på ps2 med min kusse mitt i natten XD





Snabb ..

Tänkte blogga snabbt nu medans Tova sminkar sig ! Vi vaknade kl 2, vår plan var att somna klockan 8 men vi decka klockan 6 :P Nu ska vi dra in till stan och möta Tim och Daniel!
So long suckers nu ska jag sminka mig !!

Ps. Grattis min älskling, Avalon, som nu är byxmyndig !! =D <33



Sexi mamas ;P



Farsta & stuff


Tjenare ! =D
Sitter och bloggar från Tova nu, ska slagga här ! =) Har vart i farsta och hängt med Tova och Daniel, sen drog vi till Taco Bar i t-centralen och var där i några timmar och nolifa oss :D



Snodde en bild av tova på hennes dator... hihi

Inga ord .. ♥




♥♥♥


RSS 2.0